Home ReceptenHoofdgerecht Zomerse-groenten-ovenschotel

Zomerse-groenten-ovenschotel

by Marieke
0 comment

Als ik niet veel tijd heb om te koken, ik ben alleen thuis en ik heb niet veel punten (weight watchers) meer over die dag dan maak ik regelmatig dit ovenschoteltje. Ik botste bij Een lepeltje lekkers op een variant met aardappel en rode pesto.
De aardappel laat ik weg, omdat ik daar weer punten extra moet voor rekenen, maar de rode pesto erbij was w├ęl heel lekker.
De hoeveelheden bepaal je makkelijk zelf, voor het aantal personen waarvoor je kookt en als hoofd- of bijgerecht… Ik eet hier altijd vrij veel van, maar kan geen richtlijnen geven. Maak zoveel als je zelf denkt te eten. ­čÖé

Als ik niet veel tijd heb om te koken, ik ben alleen thuis en ik heb niet veel punten (weight watchers) meer over die dag dan maak ik regelmatig dit… Hoofdgerecht Zomerse-groenten-ovenschotel European Print recept
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Beoordeling 5.0/5
( 1 voted )

Ingredienten

 • 1 courgette
 • 1 rode ui
 • 2 mooie tomaten
 • 1 aubergine
 • 1 bolletje mozzarella
 • Olijfolie
 • Look
 • Peper en zout
 • Proven├žaalse kruiden
 • Verse basilicum
 • Rode pesto

Instructies

 • Was je groenten en snij in niet te dikke schijfjes.
 • Snij ook je mozzarella in fijne schijfjes.
 • Leg ze afwisselend in een ovenschaal.
 • Pers je knoflook fijn en meng met wat olijfolie, samen met fijngesneden basilicum.
 • Verdeel de look-basilicum-olie over de groenten en kruid met peper, zout en proven├žaalse kruiden.
 • Zet een half uurtje in een voorverwarmde oven van 180┬░C. Serveer met de pesto. Smakelijk!

Misschien vind je de volgende posts ook leuk

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.