Home ReceptenHoofdgerecht Zalm met gegrilde groene asperges en kerstomaat

Zalm met gegrilde groene asperges en kerstomaat

by Marieke
0 comment

Overheerlijk! En klaar in nauwelijks 15 minuten.
Haal snelle alle ingrediënten in huis en geniet.

Smakelijk!

Overheerlijk! En klaar in nauwelijks 15 minuten. Haal snelle alle ingrediënten in huis en geniet. Smakelijk! Hoofdgerecht Zalm met gegrilde groene asperges en kerstomaat European Print recept
Voorbereidingstijd: Kooktijd:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Beoordeling 5.0/5
( 1 voted )

Ingredienten

  • Een groot stuk zalm per persoon
  • 1 bakje kleine groene asperges per persoon (bij Delhaize)
  • 1 bakje kerstomaatjes per persoon
  • 1 sjalot per persoon
  • Olijfolie
  • Zwarte peper en zout
  • Grillpan en vispan (als je dat hebt, een gewone pan lukt ook)

Instructies

  • Was je kleine groene asperges en je kerstomaten en laat uitlekken
  • Snij je sjalot in fijne ringetjes
  • Vet je grillpan in en laat goed heet worden.
  • Begin met je uiringen te bakken, eens deze goed gebakken (maar nog niet bruin) zijn doe je je asperges erbij, bak kort mee en kruid met peper en zout. Voeg dan je kerstomaten toe op hun geheel en zwier alles in je pan tot je uitjes een mooie kleur hebben, je tomaten door en door warm zijn (géén moes), en je asperges gegrild zijn en nog een goede bite hebben. Kruid nog wat bij naar smaak. Zet de pan uit eens de groenten klaar zijn.
  • Bak terwijl je zalm (bij mij is dat altijd kort, maar dat is naar smaak) en voeg op het einde je groenten nog even toe.
  • Klaar! 

Misschien vind je de volgende posts ook leuk

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.