Home Weekmenu Weekmenu 16: overdaad schaadt.

Weekmenu 16: overdaad schaadt.

by Marieke
2 comments

 

IMG_4222 FullSizeRender_3

IMG_4311

 

 

 

 

 

 

Hier zijn we ermee.
Het laatste “soort van weekmenu”.
Volgende week back on track met normale en gezonde weken.
Deze nacht mocht ik de overdaad van de voorbije dagen geweten hebben.
De hele nacht met krampen in bed.
Mijn lijf vindt het duidelijk weer genoeg geweest en schreeuwt om fruit, groenten, en een halt aan overdaad.  Wie ben ik dan om dat tegen te werken.  De fruitschaal werd weer aangevuld en de ongezonde hapjes werden verbannen. Snoep werd weggegeven.
Helemaal klaar voor een gezond nieuw jaar. 🙂

Wat stond er deze week onder andere op het menu?

Gevulde pastaschelpen
Chinese sticky honing-sesam-kip (zooooveel beter dan afhaal, beloofd!)
Mediterraans stoofpotje van kip
Zachte chocoladetaart

Op oudejaarsavond waren we last minute met 5 ipv met ons drietjes en schudde ik volgend menu uit mijn mouw: scampi als voorgerecht – vis, geroosterde tomaatjes, aardappelpuree met zure room en rucola  – zachte chocoladetaart met passievrucht, verse framboosjes  & vanille-ijs.

Mijn jaar eindigde alvast mooi met meer dan 500 likes op facebook!
Bedankt!
Bij 1000 likes verloot ik een etentje onder mijn volgers. Niet in een of ander fancy restaurant. Maar gewoon gezellig bij mij thuis. Nodig dus gerust je vrienden uit om mijn pagina te liken. En wie weet zit jij ergens in 2015 bij mij aan tafel.
Benieuwd wanneer het zover zal zijn!

10888456_829693670421678_2197372934644935292_n

 

 

 

 

 

 

Wat was jullie oudejaarsmenu?
Wat zijn de goede voornemens?
Ik doe gewoon verder zoals ik bezig was. Helemaal klaar om de laatste af te vallen kilo’s dit jaar te tackelen.

Veel succes met het volhouden en tackelen van die van jullie en een smakelijk 2015!

 

 

Misschien vind je de volgende posts ook leuk

2 comments

lieve 4 januari 2015 - 5:47 pm

Beste wensen voor 2015 .
Steeds heel leuk om je blog te lezen

Reply
Marieke 4 januari 2015 - 6:02 pm

Dankjewel!
Ook voor jullie een schitterend 2015 gewenst!

Reply

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.