Weer of geen weer, stoverij gaat er bij mij altijd in.
Ik gebruik enkel nog varkenswangen om stoverij te maken.
Je vlees is altijd boterzacht en onweerstaanbaar lekker.
(De foto trekt op niets, maar geloof mij maar gewoon: van deze stoverij wordt ge intens gelukkig) 🙂
Hierbij een variant op de andere stoverij met kriekbier die je op deze blog terugvindt.
De basis voor dit recept haalde ik bij Tuur met pruimen
Ingredienten
Instructies
3 comments
Fijn dat ik inspiratie mocht zijn 🙂
Dank voor de bronvermelding!
(En zo leer ik weer een fijne blog kennen!)
Het was een goed recept om als basis te gebruiken.
Zal hier zeker nog op het menu staan.
Jij dus bedankt! 🙂
[…] Pasta met witte asperges en zalm Ovenschotel met kip, kerstomaatjes en witte bonen Stoverij met Leffe Rabarbercake (to die for) Zalm met gegrilde groene asperges en […]
Comments are closed.