Dit is er eentje van mijn lieve collega-foodblogster Annelies van Een Lepeltje Lekkers.
Ik zag het online verschijnen en moest het gewoon maken.
Klaar in geen tijd, je hebt maar 1 (weliswaar ruime) pot nodig en het is echt heel erg lekker.
Nog een extra argument nodig? Je moet dit eten met kroketjes. 😉 Voor mij dus een ideaal weekendgerecht. Want kroketten zijn, nostalgischgewijs, toch een beetje zondagseten.
Het is overigens ook een goed gerecht om klaar te maken als je vrienden over de vloer hebt en je niet de hele avond in de keuken wil staan zwoegen.
Het komt hier in ieder geval nog op tafel. 🙂
Ingredienten
Instructies
4 comments
Juij zo blij met een nieuw en gemakkelijk receptje. Ga ik zeker eens maken :-).
Enig idee met wat ik marsala?? Kan vervangen?
Ja. Eventueel amaretto of gewoon wijn? Die marsala geeft er wel een heerlijk smaakje aan dus ik zou wel voor iets dat wat zoeter is opteren. Of je laat het gewoon weg.
Uitgeprobeerd en goedgekeurd 🙂
Ik verving de marsala door rode porto!
En ik combineerde met couscous, ook geslaagd!
Super! Kan niet slecht zijn 🙂