Snel klaar.
Superlekker.
En zéér gezond. 🙂
Ingredienten
Instructies
Snel klaar.
Superlekker.
En zéér gezond. 🙂
Rode biet / geitenkaas
Marieke
Snel klaar. Superlekker. En zéér gezond. 🙂
Hoofdgerecht
Rode biet / geitenkaas
European
Print recept
Ingredienten
Instructies
4 comments
Mmm rode bietjes!
Ook superlekker in de oven trouwens, als een soort herfstversie van jouw slaatje! Verse bietjes (schillen & in stukjes snijden, gaat echt snel. Wel rode vingers achteraf, perfect om te doen met Halloween) en wat aluminiumfolie met een scheut balsamico azijn. 30-40 min in een hete oven, nadien dille erbij & geitenkaas over verbrokkelen.
Klinkt perfect! Ga ik eens uitproberen 🙂
Deze middag getest en helemaal goedgekeurd! De rucola heb ik wel vervangen door veldsla en de honing door notenolie (ik ben niet zo’n fan van zoet in mijn eten). Maar het gaat hier nog vaak op tafel komen, dat staat vast 🙂
Notenolie is ook superlekker!
Blij dat je ‘t geslaagd vond 🙂