Vroeger haatte ik vis. Het leek wel alsof ieder kind op aarde een hekel had aan vis.
Terwijl het echt niet vies hoeft te zijn.
Nu staat vis meerdere keren per week op het menu en verkies ik het vaak boven vlees.
Dit stoofpotje staat in geen tijd op tafel, het is gezond en superlekker en je maakt het met vis naar keuze.
Kies misschien wel voor een vis die niet instant uit elkaar valt als je hem in de saus legt, dat is net iets smakelijker opdienen. 🙂
Je hoeveelheid groenten pas je gewoon aan naar de hoeveelheid die jullie denken te eten.
Je kan van de overschot nog soep maken of invriezen voor een volgende keer.
Lekker met pasta of rijst, of gewoon met toast en rouille.
Met dank aan Jeroen Meus alweer voor het recept.
Ingredienten
Instructies
1 comment
[…] Noodles/mango/biefstuk Gevulde tomaten met couscous Rabarbercake Provençaals visstoofpotje […]