Home ReceptenHoofdgerecht Pikanta Pasta

Pikanta Pasta

by Marieke
0 comment

Slechte foto voor een zéér lekker gerecht.
Klaar in no time. Perfect dus als comfortfood, lekker verwarmend,…
Ge voelt u instant terug nen contente mens. 🙂

Bron: South and Pepper

Slechte foto voor een zéér lekker gerecht. Klaar in no time. Perfect dus als comfortfood, lekker verwarmend,… Ge voelt u instant terug nen contente mens. 🙂 Bron: South and Pepper Hoofdgerecht Pikanta Pasta European Print recept
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Beoordeling 5.0/5
( 1 voted )

Ingredienten

  • 1 eetlepel harissa (de mijne was op dus ik nam Sambal in de plaats, werkt evengoed
  • Blokjes pikante chorizo naar smaak (maar overdaad schaadt!)
  • Een goed handvol verse basilicum
  • Een berg lekkere kerstomaatjes
  • Eventueel wat rucola (on the side)
  • Olijfolie
  • Zwarte peper
  • Spaghetti (zoveel als je normaal gezien maakt voor 2 personen)
  • 1 grote teen knoflook
  • Parmezaanse kaas

Instructies

  • Kook je spaghetti al dente.
  • Halveer je kerstomaatjes.
  • Pers je teentje look. Verwarm de olie in een kookpot en voeg je look toe. Laat even fruiten.
  • Voeg nu je chorizo toe en bak hem tot hij een beetje krokant is. Daarna voeg je de tomaatjes toe. Bak deze mee tot ze beginnen te garen (maar kook ze niet plat)
  • Voeg je pasta toe aan de pan en je harissa of sambal en meng alles goed.
  • Breng nog wat op smaak met zwarte peper en indien nodig zout en voeg ook je basilicum toe.
  • Serveer met parmezaanse kaas en eventueel wat rucola. Smakelijk!

Misschien vind je de volgende posts ook leuk

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.