Of gewoon Pecanpie. Eentje die al héél lang op mijn to do stond omdat ik heel erg fan ben van deze noten.
Het was een hele klus om de taart in de oven te krijgen. Niet omdat het zo moeilijk te maken is, want het recept is oneindig simpel. Maar wel omdat Ella aan mijn been hing als was ze daar vastgeplakt met superlijm.
Ik vreesde voor het eindresultaat maar ze was in alle eerlijkheid gewoon perfect en nog veel lekkerder dan ik gehoopt had.
Haal snel alle ingrediënten en ga aan de slag. Binnen geen tijd staat er een supertaart op tafel.
Ik gooide 4 recepten samen om tot dit te komen. Smakelijk!
(Bron: Foodies, Rudolph’s bakery, Franceska kookt, Delhaize magazine)
Ingredienten
Instructies
3 comments
Oh njammie! Ik ben ook helemaal fan van pecannoten. En ik heb onlangs zo’n vorm gekocht in Dille & Kamille die nog onaangeroerd bij de bakspullen ligt… Dringend eens uitproberen dus! 🙂
Zeker proberen! Het lijkt veel suiker maar in totaliteit komt dit helemaal goed. 🙂
[…] het bakken van een nieuw taartje maakte ik dan weer wél tijd. Deze pecannotentaart is superlekker en heel erg makkelijk. Ideaal op koude dagen, en lekker met wat ijs op warme […]