Home ReceptenHoofdgerecht Pasta / tomaat / rucola / Italiaanse worst

Pasta / tomaat / rucola / Italiaanse worst

by Marieke
2 comments

Ik hou heel erg van snelle pasta’s met weinig ingrediënten en toch bomvol smaak.
Dit is er zo eentje.
Geniet ervan!

Pasta / tomaat / rucola / Italiaanse worst

Ik hou heel erg van snelle pasta’s met weinig ingrediënten en toch bomvol smaak. Dit is er zo eentje. Geniet ervan! Hoofdgerecht Pasta / tomaat / rucola / Italiaanse worst European Print recept
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Beoordeling 5.0/5
( 1 voted )

Ingredienten

  • Spaghetti
  • Rucola
  • Kers-trostomaatjes
  • Italiaanse chipolata (Delhaize)
  • Parmezaan
  • Look
  • Basilicum
  • Olijfolie
  • Peper en zout

Instructies

  • Zet een ruime pot gezouten water op en kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking
  • Duw ballekes uit de chipolataworstjes
  • Zwier je kerstomaatjes in een ovenschaal, kruid met peper en zout, gooi er stukjes look tussen en wat fijngesneden basilicum. Meng goed en zet in de oven op 180 graden tot ze openspringen
  • Bak je gehaktballetjes in een pan met een beetje olijfolie
  • Meng je pasta met de gehaktballetjes, de tomaatjes en de rucola. Kruid eventueel nog wat bij met zwarte peper
  • Als de pasta te droog is kan je er nog wat van de olijfolie waar je tomaatjes in gaarden aan toevoegen
  • Werk af met schilfers parmezaanse kaas
  • Klaar!

Misschien vind je de volgende posts ook leuk

2 comments

Lisi Saen 9 december 2014 - 9:17 pm

Zalig lekker! Een echte aanrader!

Reply
Marieke 16 december 2014 - 9:28 pm

Bedankt Lisi! Ik ben er ook helemaal weg van.

Reply

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.