Home ReceptenHoofdgerecht Pasta met zalm, doperwtjes & ricotta

Pasta met zalm, doperwtjes & ricotta

by Marieke
2 comments

Geen tijd, honger én ge wilt toch nog iets deftigs eten?
Dan is deze pasta perfect.
Niets fancy of speciaal, maar wel lekker.

Pasta met zalm, doperwtjes & ricotta

Geen tijd, honger én ge wilt toch nog iets deftigs eten? Dan is deze pasta perfect. Niets fancy of speciaal, maar wel lekker. Hoofdgerecht Pasta met zalm, doperwtjes & ricotta European Print recept
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Beoordeling 5.0/5
( 1 voted )

Ingredienten

  • Pasta naar keuze
  • Ricotta
  • Zwarte peper en zout
  • Doperwtjes (uit de diepvries)
  • Gerookte zalm
  • Dille
  • Citroen

Instructies

  • Zet water op en kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • De laatste minuten waarin je pasta kookt giet je er erwtjes bij (zoveel als ge zelf wilt).
  • Snij terwijl je zalm in fijne reepjes en hak je dille fijn.
  • Giet de pasta en erwtjes af, meng met enkele lepels ricotta, peper en zout, een beetje citroensap, dille en gerookte zalm.
  • Werk af met een takje dille en een stukje citroen. Smakelijk!

Misschien vind je de volgende posts ook leuk

2 comments

An Wynendaele 8 april 2015 - 12:07 pm

Superlekker pasta!
Zo snel en gemakkelijk klaar dat ik me zelf afvroeg waarom ik op andere dagen wel urenlang voor de kookpotten sta. Ik zou dit elke dag kunnen eten, heerlijk 😀

Bedankt voor de tip, Marieke!

Reply
Marieke 8 april 2015 - 3:20 pm

Oh blij dat je ‘t lekker vond! Ik vind het ook een goeie. En ik sta nog iedere keer versteld hoe rap deze klaar is. 🙂

Reply

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.