Home ReceptenHoofdgerecht Ovenschotel met puree, broccoli & gehakt

Ovenschotel met puree, broccoli & gehakt

by Marieke
0 comment

Simpel en altijd lekker.
Soms varieer ik met worteltjes of bloemkool in de witte saus.

Smakelijk!

Ovenschotel met puree, broccoli & gehakt

Simpel en altijd lekker. Soms varieer ik met worteltjes of bloemkool in de witte saus. Smakelijk! Hoofdgerecht Ovenschotel met puree, broccoli & gehakt European Print recept
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Beoordeling 5.0/5
( 1 voted )

Ingredienten

  • Broccoli
  • Gemengd gehakt
  • Aardappelen + melk + boter + peper en zout + muskaatnoot
  • Paneermeel

Instructies

  • Kook je aardappelen
  • Kook je broccoli gaar in licht gezouten water
  • Bak je gehakt rul
  • Maak een puree van je aardappelen met een beetje melk, boter en kruiden (zorg dat je puree niet te droog is, deze moet nog in de oven)
  • Leg op de bodem van je ovenschaal je gehakt
  • Schik je broccoli over je gehakt
  • Doe als laatste je puree over de broccoli
  • Strooi wat paneermeel over je puree en zet onder de gril in de oven tot deze begint te kleuren

Misschien vind je de volgende posts ook leuk

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.