Ik deed nog eens mee met de maandelijkse Foodblogswap. Hierin krijg je een blog toegewezen waarvan je een recept moet klaarmaken en een beetje naar je hand zetten.
Ik ben altijd al een fan geweest van Melanzane di Parmigiana dus toen ik door de blog van kook.eet.deel snuffelde en hierop botste wist ik instant wat ik zou klaarmaken. Ik dook mijn mini-moestuin in voor verse tijm, basilicum en wat kerstomaatjes. En ik nodigde mijn mama uit om mee aan tafel te schuiven. Want eten met twee is toch altijd leuker dan alleen.
Het gerecht werd méér dan goedgekeurd.
Het recept is voor 3 eters.
Ingredienten
Instructies
4 comments
Heb je mss een tip voor vlees of vis hierbij?
Is hier eentje die niets zonder wil eten 🙂
Ik denk aan kleine lamsburgertjes (delhaize heeft er lekkere). Of lamskoteletjes. Of waarom gewoon geen kruidige gehaktballetjes? 🙂
Geserveerd met lamsgehakt en heel erg goedgekeurd
Blij dat het gesmaakt heeft!