Zéér lekker “koekje”.
Mijn tip is om ze niet te groot te maken en ze te serveren als hapje bij het aperitief.
Maar kan uiteraard ook als voorgerechtje.
bron: Sofie Dumont
<wp:meta_value><![CDATA[a:10:{i:0;s:45:"Giet het sap van de krab af en duw goed uit. ";i:1;s:28:"Snij de pijpajuintjes fijn. ";i:2;s:53:"Verwijder het darmkanaal en hak de scampi zeer fijn. ";i:3;s:129:"Meng de krab, scampi en pijpajuintjes met twee eieren, de sesamolie en teriyaki saus (en eventueel je fijngesneden chilipepertje)";i:4;s:120:"Kruid met peper en zout, voeg panko (of paneermeel) en een geplet teentje look toe. Meng alles goed en vorm tot koekjes.";i:5;s:114:"Kruid de yoghurt met peper en zout. Voeg een eetlepel olijfolie toe en een beetje sap van een limoen. (naar smaak)";i:6;s:39:"Spoel de koriander en munt en hak fijn.";i:7;s:51:"Snij ook een sjalotje fijn en voeg toe aan de saus.";i:8;s:33:"Bak de koekjes in zonnebloemolie.";i:9;s:37:"Serveer met de yoghurtsaus en limoen.";}]]></wp:meta_value>
Ingredienten
Instructies
</wp:postmeta>
1 comment
[…] kaassaus (merci supermarkt voor de “kapotte” melk) °Thaise curry met gehaktballetjes °Krabkoekjes °Chocoladetruffels (eentje voor een regenachtige […]