Home ReceptenHoofdgerecht Kabeljauw uit de oven / tomaat / rijst

Kabeljauw uit de oven / tomaat / rijst

by Marieke
0 comment

Klaar in geen tijd.
Ik vond het iets minder lekker met parmezaan dus de volgende keer denk ik het te proberen met een andere geraspte kaas.
En kleine trostomaatjes ipv gewone tomaten en deze naast de vis te laten garen ipv er koud bij te serveren.

Aan u de keuze!

Kabeljauw uit de oven / tomaat / rijst

Klaar in geen tijd. Ik vond het iets minder lekker met parmezaan dus de volgende keer denk ik het te proberen met een andere geraspte kaas. En kleine trostomaatjes ipv gewone… Hoofdgerecht Kabeljauw uit de oven / tomaat / rijst European Print recept
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Beoordeling 5.0/5
( 1 voted )

Ingredienten

  • Kabeljauw
  • Parmezaan
  • 2 tomaten
  • Look
  • Olijfolie
  • Peper en zout
  • Rijst

Instructies

  • Leg je stuk kabeljauw in een ovenschaal, kruid met peper en zout
  • Rasp de parmezaan over je kabeljauw
  • Zet water op voor de rijst en kook volgens verpakking
  • Zet de kabeljauw in de oven voor 12 a 15 minuten - onder een hete grill
  • Snij je tomaten in blokjes, pers je look en meng met de tomaat, kruid met peper en zout en overgiet met lekkere olijfolie. Laat zo marineren tot alles klaar is.
  • Giet je rijst af.
  • Dresseer alles op een bord. Smakelijk!

Misschien vind je de volgende posts ook leuk

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.