Nigella is zowat een van mijn meest favoriete koks allertijden.
Gewoon van haar “zijn” word ik al gelukkig.
Haar nieuwe kookboek is een pareltje. Het oogt veel lichter dan al haar vorige boeken. Dit is het eerste recept dat ik van haar maakte. Een beetje aangepast naar mijn eigen zin, maar ik geef jullie mee hoe zij het deed.
Je vis kan je stomen in je wok (handig!), door je wok te vullen met water, er een serveerring in te plaatsen en daarop een vuurvast bord dat iets kleiner is dan de wok zelf. Je kookt je water, legt je vis op het bord en plaatst een deksel op de wok. Een 5 min later is je vis klaar. Zo simpel kan het dus. 🙂
Dit hele gerecht is klaar in 15 minuten, supergezond en oneindig lekker in al zijn eenvoud.
Ik serveerde er rijst bij.
Ingredienten
Instructies
1 comment
[…] ook mijn splinternieuwe keuken in en zette het eerste recept van 2016 online. En wat voor eentje! Deze superlekkere zeebaars werd gestoomd in de wok. Geen fancy stoommachine nodig en het hele gerecht is klaar in 15 […]