Home ReceptenHapjes Feta met tomaat

Feta met tomaat

by Marieke
0 comment

Van de lieve Pascal Naessens! En ook terug te vinden in haar nieuwe boek!
Supermakkelijk en superlekker.
Ideaal aperitiefhapje als je, net als ik, gewoon graag bij je bezoek zit. 🙂

Feta met tomaat

Van de lieve Pascal Naessens! En ook terug te vinden in haar nieuwe boek! Supermakkelijk en superlekker. Ideaal aperitiefhapje als je, net als ik, gewoon graag bij je bezoek zit.… Hapjes Feta met tomaat European Print recept
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Beoordeling 5.0/5
( 1 voted )

Ingredienten

  • Een blok feta - kaas (niet die in olie, gewoon een volledige blok, puur natuur)
  • kerstomaatjes (neem die vol smaak, niet de te zure)
  • olijfolie
  • rozemarijn en tijm
  • Zout en zwarte peper

Instructies

  • Snij je tomaatjes doormidden
  • Leg ze in een ovenschaal dicht tegen elkaar
  • Kruid met peper en zout en tijm en rozemarijn (rijkelijk)
  • Giet hier voorzichtig olijfolie over zodat de kruiden goed bedenkt zijn
  • Zet 15 min in een voorverwarmde oven op 180 graden
  • Snij je feta in blokjes en prik hier telkens een warm tomaatje op
  • Klaar!

Misschien vind je de volgende posts ook leuk

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.