Home Weekmenu 1-2-3 Vakantie!

1-2-3 Vakantie!

by Marieke
0 comment

Joepie! Na véél te lang hebben we nog eens een weekje vakantie samen met ons 3tjes.
En die vakantie start NU! (of ‘t is te zeggen, straks, eerst nog een berg vervelende karweitjes oplossen) 🙂
Een week aan niets denken. Geen werk, geen bouwverplichtingen, geen afspraken,… lekIMG_0181ker niets. En daarna een laatste vermoeiende sprint naar eind november. Tot we in ons eigen huisje kunnen.
Er gaat geen dag voorbij dat ik me niet in onze nieuwe keuken zie staan. Ik droom over perfecte broden uit mijn perfecte oven, over stoofpotten, gratinschotels, cake’s en perfecte taartjes. En over al die afwas die ik daarna gewoon in de vaatwasmachine kan schuiven. Nog maar 4 maanden. Zucht.

Tussen al dat dromen door heb ik ook deze week 3 receptjes voor jullie online geplaatst, waaronder mijn all-time favoriete: Suikerbrood! Echt niet moeilijk. Gewoon de stappen volgen en een paar uur later ruikt je hele huis alsof je een professionele bakkerij runt. Ideaal op regenachtige zomerdagen (alhoewel ik moet toegeven dat ik ook op snikhete dagen dit brood sta te bakken).  Ik maakte daarbij nog snel even wat abrikozenconfituur. Ieder jaar ben ik te laat en zijn de abrikozen al lang weer uit de winkelrekken verdwenen als ik zin heb om mijn confituurvoorraad terug op een aanvaardbaar peil te brengen. Dit jaar ben ik ruim op tijd een berg mini-abrikoosjes gaan kopen en stond er in geen tijd een wintervoorraad klaar.
Verder maakte ik nog een heleboel snel in elkaar geflanste gerechtjes die het bloggen niet waard zijn, maar deze zuurdesemtoast met hummus en gegrilde paprika verdient toch een plaatsje hier. Supersnel klaar. Gezond. En lekker.
Probeer het zeker even uit!

IMG_9409 IMG_9448IMG_9472

 

 

 

Misschien vind je de volgende posts ook leuk

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.