Weekmenu 2

IMG_0636Week 2!
Nog steeds met volle goesting.
Dit was mijn menu de voorbije week:

Maandag
Bruschetta met guacamole, tomaat & salade

Dinsdag
Geitenkaas/rode biet

Woensdag
Gevulde courgette & paprika

Donderdag
Ik ben het gewoon keihard vergeten. Sorry.
Ge kunt misschien eens naar ’t frituur?

Vrijdag
Logeetjes over de vloer, doodmoe en geen zin om te koken?
Sushi!

Zaterdag
Lasagne uit een pakske na een veeeeeel te hectische dag vol keukenkiesbeslissingen.
Maar hé, ’t heeft gesmaakt!

Zondag
Taartjesnamiddag en komkommersoepavond

Boodschappen:

Vlees & Vis
– Gemengd gehakt

Groenten
– Kerstomaatjes vol smaak of halfzongedroogde tomaatjes
– Rode biet (gekookt en verpakt, lekker makkelijk)
– 2 komkommers
– Courgette
– Paprika
– Avocado
– Rucola of een andere zak sla die je lekker vindt

Kaas
– Rolleke geitenkaas dat je in plakken kan snijden

Granen & Co.
– Stokbrood of ciabatta
– Gemengde noten

Bokaal & Blik
– Lasagne uit een pakske (I love de grote pak (niet de kleine, die is anders) van de Aldi of de goedkope van ’t Delhaize huismerk)
– Lopende honing

Enjoy!

No comments yet.

Geef een reactie