Weekmenu 18

wonderfulwednesday-heade2-01

 

Goeiemorgen!
Ik werd wakker gebeld door de politie deze ochtend. Ze verzochten me vriendelijk mijn auto te verzetten die net met de poep voorbij een werkmans-verkeersbord stond waar we dus al een jaar niet mogen parkeren terwijl er zelden werkvolk staat.  Zucht.
Maar goed, regels zijn regels.
De politie paste op Ella en ik verzette mijn wagen.
Echt. Ik hou wel van de politiemannen van Gent. 🙂

Naast Gentse flikken komt vandaag ook het weekmenu piepen.
Vanaf nu altijd op woensdag (dat weekmenu, hopelijk niet die flikken).
De zondag was telkens een te grote rush en ook al blog ik supergraag, ik spendeer nog veel liever wat tijd met de man van mijn leven en ons lieve dochtertje. (Die alwéér ziek is overigens. Wat een hel die eerste winter. Fast forward naar de lente alsjeblieft!)

En aangezien ik ook op woensdag mijn weegdag heb en mijn eetweek dan telkens opnieuw begint, lijkt het mij een pak logischer om dat hier zo door te trekken. Dit weekmenu is er dus eentje van 1,5 week. Een pak gezonder dan de voorbije weken in ieder geval. Ik denk dat ik ’t weer onder de knie heb!

Maandag
Vis met gele saffraanrijst 

Dinsdag
Prei/seldersoep (met de resten van groenten van gisteren)

Woensdag
Sushi

Donderdag
Groenten uit de oven/couscous/gekruide yoghurt

Vrijdag
Rijst/Gyros

Zaterdag en zondag
Overdaad in London.
Btw: als je een supergoedgelegen slaapplek zoekt die geniaal én betaalbaar is (als je op tijd boekt), 1 adres:
Thehoxton.com

Maandag
Pasta/tomaat/rucola/italiaanse worst

Dinsdag
Toast/gerookte zalm

Verder maakte ik ook nog zalige granola.
Makkelijk en altijd iets gezonds in huis om te snoepen tijdens de schransmomenten. 😉

IMG_4698IMG_4940IMG_4691

 

 

 

 

 

 

Volgende date: next wednesday.
Met een nieuw weekmenu, een hopelijk gezonde dochter en weer een weekje dichter bij de lente!

 

 

No comments yet.

Geef een reactie