• IMG_5910
  • IMG_5922

Zeeuwse Mossel / gerookt spek / rode ui / gekonfijte tomaat

Echt. Zo. Lekker.
Probeer het dus zéker eens uit!

Bron: LoveFish in Antwerpen

Instructions

  • 1. Stoof de spekblokjes en rode ui aan in goede boter.
  • 2. Voeg de mosselen erbij, samen met de cayenne, curry, look, selder, tomaat en witte wijn.
  • 3. Laat het geheel enkele minuten koken en schud de mosselen regelmatig op. Afkruiden mag met wat zwarte peper en een heel klein beetje zout.
  • 4. Werk net voor het serveren af met basilicum, eventueel een stukje krokant gebakken spek en een gekonfijt tomaatje.

About Chef

Marieke

Zot van eten. Zot van koken. Zot van Polle & zot van Ella. Minder zot van mijn gewicht. Maar we zijn op de goede weg. Sinds kort zot van schemaatjes. Of toch ...