• 13007212_1093934743997568_1979993379606311447_n

Zalm met gegrilde groene asperges en kerstomaat

Overheerlijk! En klaar in nauwelijks 15 minuten.
Haal snelle alle ingrediënten in huis en geniet.

Smakelijk!

Instructions

  • 1. Was je kleine groene asperges en je kerstomaten en laat uitlekken
  • 2. Snij je sjalot in fijne ringetjes
  • 3. Vet je grillpan in en laat goed heet worden.
  • 4. Begin met je uiringen te bakken, eens deze goed gebakken (maar nog niet bruin) zijn doe je je asperges erbij, bak kort mee en kruid met peper en zout. Voeg dan je kerstomaten toe op hun geheel en zwier alles in je pan tot je uitjes een mooie kleur hebben, je tomaten door en door warm zijn (géén moes), en je asperges gegrild zijn en nog een goede bite hebben. Kruid nog wat bij naar smaak. Zet de pan uit eens de groenten klaar zijn.
  • 5. Bak terwijl je zalm (bij mij is dat altijd kort, maar dat is naar smaak) en voeg op het einde je groenten nog even toe.
  • 6. Klaar!

About Chef

Marieke

Zot van eten. Zot van koken. Zot van Polle & zot van Ella. Minder zot van mijn gewicht. Maar we zijn op de goede weg. Sinds kort zot van schemaatjes. Of toch ...