• IMG_9374
  • IMG_9376

Vispapillot

Vis en prei. Het blijft een van mijn favoriete combinaties.
Deze papillot krijgt er nog tomaatjes bij en door gember, kokos en een pepertje waan ik me even terug in Thailand.

Lekker!

Naar een recept van HelloFresh.

Instructions

  • 1. Verwarm de oven voor op 220 graden
  • 2. Schil de gember en snijd fijn. Haal de zaadjes uit je peper en snijd ook fijn.
  • 3. Snijd de prei in ringen en was goed. Snij de kerstomaten doormidden.
  • 4. Verhit de zonnebloemolie in een pan met deksel. Voeg de prei toe, de helft van de gember en de helft van de chilipeper. Voeg 2 el water toe en peper en zout. Laat 3 minuten stoven met het deksel op de pan.
  • 5. Kook 300 ml water voor de rijst.
  • 6. Leg de vis op aluminiumfolie. Zorg ervoor dat dit groot genoeg is om dicht te vouwen. Bestrooi de vis met peper en zout en verdeel de prei over de pakketjes.
  • 7. Verdeel de tomaten over de prei en besprenkel met een el kokosmelk.
  • 8. Vouw het pakketje dicht en zet in de oven voor 15-20min.
  • 9. Voeg de rijst aan het water toe, samen met de rest van de kokosmelk, de gember en de rode peper. Voeg zout toe naar smaak. Breng zachtjes aan de kook tot de rijst droog is. Laat daarna nog even van het vuur afgedekt verder garen.
  • 10. Serveer de pakketjes met de rijst en met limoen. Smakelijk!

About Chef

Marieke

Zot van eten. Zot van koken. Zot van Polle & zot van Ella. Minder zot van mijn gewicht. Maar we zijn op de goede weg. Sinds kort zot van schemaatjes. Of toch ...