• IMG_5024

Vis met verse kruiden, kokosmelk & limoen

Pascale Naessens durft al eens heerlijke gerechten uit haar pan toveren, en dit is er ook zo eentje. Heel je keuken ruikt zaaalig “Thais”.
Het kost je nauwelijks tijd (wat bij mij toch altijd een grote plus is) om dit gerecht op tafel te zetten, het is heel erg gezond én superlekker.
Zet het dus zeker eens op je menu volgende week. Ook ideaal voor een etentje waarbij je liever zelf mee aan tafel zit dan staat te zwoegen in de keuken.

Lekker met rijst!

Smakelijk!

Instructions

  • 1. Meng de kokosmelk met het sap van 1 limoen en een scheutje olijfolie.
  • 2. Kruid met peper, zout en de fijngesnipperde knoflook.
  • 3. Hak de kruiden fijn. Halveer de tomaatjes en snijd de tweede limoen in plakjes.
  • 4. Neem een ovenschotel, leg er een eerste deel van de visfilet in, strooi hierover een deel van de kruiden en een deel van het kokossausje. Ga zo verder en eindig met de kruiden en de saus.
  • 5. Leg de tomaatjes en de plakjes limoen rond je vis. Zet je ovenschotel voor ongeveer 30 minuten in de oven op 180 °C.

About Chef

Marieke

Zot van eten. Zot van koken. Zot van Polle & zot van Ella. Minder zot van mijn gewicht. Maar we zijn op de goede weg. Sinds kort zot van schemaatjes. Of toch ...