• IMG_2872
  • IMG_2877
  • IMG_2873

Taco’s met romige garnalen

Zeer snel klaar en best lekker.
Ik ga volgende keer variëren met wat meer groentjes.
Misschien een rood uitje, wat koriander…

Gebruik je fantasie.
Maar nu had ik nog spinazie over van maandag, dus perfect om de restjes te verwerken.

(en sorry voor de lelijke foto’s. Het licht zat niet goed en ik had honger)

(bron: chicks love food)

IMG_2872

Instructions

  • 1. Was de spinazie (als dat volgens de zak nog niet gebeurd is) en bak kort in een pan/wok met een scheut olijfolie en een teentje look. Kruid met peper en zout.
  • 2. Als de spinazie een beetje geslonken is, na een minuut of vijf, haal je de bladeren uit de pan en laat je ze goed uitlekken in een vergiet
  • 3. Verwarm ondertussen de taco’s volgens de aanwijzingen op de verpakking
  • 4. Dep de scampi droog, doe wat olijfolie in de wok en een geplet teentje look en bak de scampi's. Kruid met peper en zout en wat chilipeper als je dat graag hebt
  • 5. Kruid je yoghurt met peper en zout, doe hier de tomatenblokjes bij en de ietwat afgekoelde scampi (zonder het vet) en meng alles onder elkaar
  • 6. Pak de verwarmde taco’s en vul ze eerst met een flinke hoop spinazie en doe daarop het romige garnalen-tomatenmengsel
  • 7. Lekker met verse kruiden of guacamole en zeer lijnvriendelijk ;)

About Chef

Marieke

Zot van eten. Zot van koken. Zot van Polle & zot van Ella. Minder zot van mijn gewicht. Maar we zijn op de goede weg. Sinds kort zot van schemaatjes. Of toch ...