• IMG_6032

Snelle pasta met feta en chili

Deze  is echt klaar in 10 minuten.
Niet het meest geniale dat je al hebt gegeten maar zeer zeker lekker.
Goed voor de portemonnee en perfect ook om mee te nemen als lunch of bij een BBQ of picnic.

Bron: Simone’s kitchen

Instructions

  • 1. Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking en snij terwijl je peterselie en chili. En snij of verkruimel de feta. Hou de feta apart. Rooster je pijnboompitjes kort in een hete pan (zonder vetstof) tot ze licht gaan kleuren.
  • 2. Zodra de pasta is gekookt en afgegoten doe je deze in een grote schaal. Voeg de chili, peterselie en pijnboompitjes toe. Sprenkel wat olijfolie erover en wat limoensap, voeg je feta toe, meng voorzichtig en proef of de smaken goed zitten. Je kan altijd nog wat zout en zwarte peper toevoegen indien nodig.

About Chef

Marieke

Zot van eten. Zot van koken. Zot van Polle & zot van Ella. Minder zot van mijn gewicht. Maar we zijn op de goede weg. Sinds kort zot van schemaatjes. Of toch ...