• IMG_9655

Rode biet / geitenkaas

Snel klaar.
Superlekker.
En zéér gezond. 🙂

Instructions

  • 1. Snij de rode biet in plakjes
  • 2. Snij de geitenkaas in plakjes
  • 3. Was de rucola en laat ze goed uitlekken
  • 4. Verkruimel uw noten of laat ze heel (wat je zelf 't liefste hebt)
  • 5. Dresseer uw rucola in 't midden van uw bord
  • 6. Leg er afwisselend een plakje geitenkaas en een plakje rode biet rond
  • 7. Kruid af met wat zwarte peper
  • 8. Strooi er uw noten op en giet er voorzichtig wat honing over
  • 9. Tip: is uw honing versuikerd, zet die dan even in de microgolf!

About Chef

Marieke

Zot van eten. Zot van koken. Zot van Polle & zot van Ella. Minder zot van mijn gewicht. Maar we zijn op de goede weg. Sinds kort zot van schemaatjes. Of toch ...