IMG_2058

Quesadilla met gehakt

Oeeeeh deze is lekker!
Ik haalde het recept uit een filmpje van foodgloss.
Maar ik schrijf het hier nog even voor je uit. Ik veranderde zelf een paar dingen dus je kan nog kiezen welke versie je wil maken.

Zalig comfortfood!

IMG_2058

Instructions

  • 1. Snij je paprika en ui in hele kleine blokjes
  • 2. Doe een klein beetje olie in de pan, laat goed heet worden en doe er je paprika en ui in de pan
  • 3. Voeg je gehakt toe en bak rul. Voeg kruiden naar smaak toe
  • 4. Doe dit een schaaltje en was je pan af of neem een nieuwe pan
  • 5. Neem een tortilla en bestrijk met zure room, doe er een klein beetje kaas over
  • 6. Verdeel je gehaktvulling over de tortilla en doe hier nog een klein beetje kaas overheen
  • 7. Besmeer de andere tortilla ook met een beetje zure room
  • 8. Doe een klein beetje olijfolie in je pan
  • 9. Als deze heet is leg er dan voorzichtig de Quesadilla in en laat die 2 tot 3 minuutjes bakken tot hij een mooie kleur heeft
  • 10. Draai voorzichtig om met een spatel en je hand (of gebruik een bord)
  • 11. Laat ook de andere kant nog even bakken
  • 12. Snij in vier en serveer met wat zure room en limoen / kan eventueel nog met een salade
  • 13. Ik zou hier volgende keer nog een berg verse kruiden bij doen, je kan er uiteindelijk in gooien wat je zelf lekker vindt! :) Smakelijk!

About Chef

Marieke

Zot van eten. Zot van koken. Zot van Polle & zot van Ella. Minder zot van mijn gewicht. Maar we zijn op de goede weg. Sinds kort zot van schemaatjes. Of toch ...