• IMG_1565

Pikanta Pasta

Slechte foto voor een zéér lekker gerecht.
Klaar in no time. Perfect dus als comfortfood, lekker verwarmend,…
Ge voelt u instant terug nen contente mens. 🙂

Bron: South and Pepper

Instructions

  • 1. Kook je spaghetti al dente.
  • 2. Halveer je kerstomaatjes.
  • 3. Pers je teentje look. Verwarm de olie in een kookpot en voeg je look toe. Laat even fruiten.
  • 4. Voeg nu je chorizo toe en bak hem tot hij een beetje krokant is. Daarna voeg je de tomaatjes toe. Bak deze mee tot ze beginnen te garen (maar kook ze niet plat).
  • 5. Voeg je pasta toe aan de pan en je harissa of sambal en meng alles goed.
  • 6. Breng nog wat op smaak met zwarte peper en indien nodig zout en voeg ook je basilicum toe.
  • 7. Serveer met parmezaanse kaas en eventueel wat rucola. Smakelijk!

About Chef

Marieke

Zot van eten. Zot van koken. Zot van Polle & zot van Ella. Minder zot van mijn gewicht. Maar we zijn op de goede weg. Sinds kort zot van schemaatjes. Of toch ...