• IMG_3139

Pasta / tomaat / rucola / Italiaanse worst

Ik hou heel erg van snelle pasta’s met weinig ingrediënten en toch bomvol smaak.
Dit is er zo eentje.
Geniet ervan!

Instructions

  • 1. Zet een ruime pot gezouten water op en kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking
  • 2. Duw ballekes uit de chipolataworstjes
  • 3. Zwier je kerstomaatjes in een ovenschaal, kruid met peper en zout, gooi er stukjes look tussen en wat fijngesneden basilicum. Meng goed en zet in de oven op 180 graden tot ze openspringen
  • 4. Bak je gehaktballetjes in een pan met een beetje olijfolie
  • 5. Meng je pasta met de gehaktballetjes, de tomaatjes en de rucola. Kruid eventueel nog wat bij met zwarte peper
  • 6. Als de pasta te droog is kan je er nog wat van de olijfolie waar je tomaatjes in gaarden aan toevoegen
  • 7. Werk af met schilfers parmezaanse kaas
  • 8. Klaar!

About Chef

Marieke

Zot van eten. Zot van koken. Zot van Polle & zot van Ella. Minder zot van mijn gewicht. Maar we zijn op de goede weg. Sinds kort zot van schemaatjes. Of toch ...