• IMG_4529

Pasta ovenschotel met boursin

Met deze ovenschotel scoor ik iedere keer.
Het blijft terugkomen op ons menu. Vooral op dagen met weinig tijd is deze een aanrader.

Instructions

  • 1. Zet een ruime pot met water op voor je pasta.
  • 2. Bak je spekjes krokant en laat uitlekken op keukenpapier.
  • 3. Was je lente-uitjes en je tomaatjes. Snij je tomaatjes doormidden en je uitjes in fijne ringen.
  • 4. Kook je pasta gaar volgens de aanwijzing op de verpakking en giet de pasta af.
  • 5. Neem een handvol basilicumblaadjes en snij in fijne reepjes.
  • 6. Meng de pasta met de potjes boursin cuisine, de spekjes, de tomaatjes, basilicum en uitjes. Ga er nog eens met de zwarte peper molen over.
  • 7. Giet over in een grote ovenschaal, bedek met gemalen kaas en laat nog even grillen in de oven. Smakelijk!

About Chef

Marieke

Zot van eten. Zot van koken. Zot van Polle & zot van Ella. Minder zot van mijn gewicht. Maar we zijn op de goede weg. Sinds kort zot van schemaatjes. Of toch ...