• IMG_5427
  • IMG_5431

Pasta met zalm, doperwtjes & ricotta

Geen tijd, honger én ge wilt toch nog iets deftigs eten?
Dan is deze pasta perfect.
Niets fancy of speciaal, maar wel lekker.

Instructions

  • 1. Zet water op en kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2. De laatste minuten waarin je pasta kookt giet je er erwtjes bij (zoveel als ge zelf wilt).
  • 3. Snij terwijl je zalm in fijne reepjes en hak je dille fijn.
  • 4. Giet de pasta en erwtjes af, meng met enkele lepels ricotta, peper en zout, een beetje citroensap, dille en gerookte zalm.
  • 5. Werk af met een takje dille en een stukje citroen. Smakelijk!

About Chef

Marieke

Zot van eten. Zot van koken. Zot van Polle & zot van Ella. Minder zot van mijn gewicht. Maar we zijn op de goede weg. Sinds kort zot van schemaatjes. Of toch ...