• IMG_5445
  • IMG_5450

Pasta met gorgonzola en peertjes

Een van mijn favoriete recepten.
Gelukkig is mijn lief niet zo een gorgonzola eter waardoor ik dit niet heel vaak maak.
Hij vindt het nochtans best lekker, maar verkiest toch meestal iets anders.
En dat is beter voor mijn lijn. 😉

Klaar in geen tijd en zalig comfortfood!

Bron: Rue de Surène

 

Instructions

  • 1. Zet je water op en kook je pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2. Giet de room in een steelpannetje en smelt er de gorgonzola in op een zacht vuurtje.
  • 3. Draai een paar keer met de pepermolen boven de saus.
  • 4. Laat de saus een beetje inkoken. De saus is klaar als je met je vinger een streep door je houten lepel kan trekken.
  • 5. Giet de peertjes af en snij ze in mooie maantjes.
  • 6. Hak de walnoten en de verse tijm.
  • 7. Verdeel de pasta over je borden, giet er saus over, dresseer de peertjes erop en werk af met walnoten en tijm (en eventueel rucola en parmezaanse kaas).

About Chef

Marieke

Zot van eten. Zot van koken. Zot van Polle & zot van Ella. Minder zot van mijn gewicht. Maar we zijn op de goede weg. Sinds kort zot van schemaatjes. Of toch ...