IMG_7486

Panzanella

Zomer in je bord.
Ideaal als bijgerecht op een BBQ, als lunch of als licht avondmaal, op uw terras in de zon.
Perfect met een fris glas rosé!
Zo snel klaar, zooo lekker!

IMG_7486

Instructions

  • 1. Snij je paprika in 2, haal de zaadjes eruit en grill hem even in de oven zodat je hem makkelijk kan pellen. Snij hem erna in hapklare stukken.
  • 2. Neem een grote kom, meng daarin je partjes en helftjes tomaat, stukken komkommer, paprika, rode ui ringen, fijngesneden basilicum en je vinaigrette. Kruid met zwarte peper.
  • 3. Trek je ciabattabrood in hapklare stukken.
  • 4. Doe een goeie scheut olijfolie in een pan, fruit je look hierin en voeg dan je stukken brood toe (en eventueel nog wat olie, mag wel een beetje vettig zijn). Kruid bij met zout. Laat goed bakken tot je stukken kleuren. Laat wat afkoelen.
  • 5. Meng je brood met je salade. Serveer onmiddellijk. Klaar!

About Chef

Marieke

Zot van eten. Zot van koken. Zot van Polle & zot van Ella. Minder zot van mijn gewicht. Maar we zijn op de goede weg. Sinds kort zot van schemaatjes. Of toch ...