• IMG_3050
  • IMG_3051
  • IMG_3058

Ovenschotel met puree, broccoli & gehakt

Simpel en altijd lekker.
Soms varieer ik met worteltjes of bloemkool in de witte saus.

Smakelijk!

Instructions

  • 1. Kook je aardappelen
  • 2. Kook je broccoli gaar in licht gezouten water
  • 3. Bak je gehakt rul
  • 4. Maak een puree van je aardappelen met een beetje melk, boter en kruiden (zorg dat je puree niet te droog is, deze moet nog in de oven)
  • 5. Leg op de bodem van je ovenschaal je gehakt
  • 6. Schik je broccoli over je gehakt
  • 7. Doe als laatste je puree over de broccoli
  • 8. Strooi wat paneermeel over je puree en zet onder de gril in de oven tot deze begint te kleuren

About Chef

Marieke

Zot van eten. Zot van koken. Zot van Polle & zot van Ella. Minder zot van mijn gewicht. Maar we zijn op de goede weg. Sinds kort zot van schemaatjes. Of toch ...