IMG_1516

Opgevulde portobello

Ik hou van champignons.

Ze horen zonder twijfel in het rijtje van mijn favoriete groenten.
Gevulde champignons vind ik het einde. En de portobello leent zich dankzij zijn reuzegestalte perfect hiervoor.

Vandaag een simpele variant van de gevulde portobello. Ik had namelijk géén zin om lang in de keuken te staan.

 

IMG_1516

Instructions

  • 1. Ris de tijm en rozemarijnblaadjes van de takjes
  • 2. Doe je gehakt in een kom en voeg hier de kruiden aan toe
  • 3. Plet je look fijn met een lookpers of met een breed mes. Voeg toe aan je gehakt
  • 4. Vul je champignons op met het gehaktmengsel
  • 5. Zet in een voorverwarmde oven van 180 graden en bak tot je gehakt gaar is
  • 6. Zet gezouten water op voor je pasta en kook deze volgens de beschrijving op de verpakking
  • 7. Dresseer je bord met je pasta, rucola, goeie olijfolie en je champignons en werk af met parmezaanse kaas

About Chef

Marieke

Zot van eten. Zot van koken. Zot van Polle & zot van Ella. Minder zot van mijn gewicht. Maar we zijn op de goede weg. Sinds kort zot van schemaatjes. Of toch ...