• IMG_3571
  • IMG_3573
  • IMG_3538

Marmercake, maar dan anders

Nog eens een lekkere herfst/wintercake.
Met speculaaskruiden ipv cacaopoeder bij de klassieke marmercake.
Alleen al voor de geur zou je deze bakken.

Instructions

  • 1. Klop de eieren met de suiker op. Meng de bloem eronder, doe er de gesmolten boter bij en roer goed
  • 2. Smeer de bakvorm in met boter en bebloem hem
  • 3. Meng de helft van het beslag met de speculaaskruiden. Giet afwisselend het witte en het bruine deeg in de bakvorm. Ga er voorzichtig met een lepel door om het marmereffect te krijgen
  • 4. Bak in een oven van 170 graden gedurende 35 à 40 minuten
  • 5. Let er up dat een naald droog uit je cake komt voor je hem uit de oven haalt. Smakelijk!

About Chef

Marieke

Zot van eten. Zot van koken. Zot van Polle & zot van Ella. Minder zot van mijn gewicht. Maar we zijn op de goede weg. Sinds kort zot van schemaatjes. Of toch ...