• IMG_1464
  • IMG_1480

Kokosrotsjes (of welke vorm ge ze ook wilt geven)

Niets makkelijkers dan kokosrotsjes.
Weinig ingrediënten dus als je zoals ik aan het weight watchen bent weet je tenminste wat je eet 🙂
Ze bewaren niet superlang. Dus maak ze best voor de dag zelf.
En ik vind ze het allerlekkerst als ze nog een heel klein beetje warm zijn.

Instructions

  • 1. Verwarm de oven voor op 160°C.
  • 2. Klop de eiwitten stijf met een snuifje zout. Klop er lepel na lepel de poedersuiker door, tot je een glanzende meringue krijgt.
  • 3. Meng de gezeefde bloem erdoor (het originele recept doet het zonder bloem en met 250 gr poedersuiker maar dat vond ik veeeeeel te zoet, aan u de keuze)
  • 4. Spatel er de geraspte kokosnoot door. Schep (of spuit) toefjes van het beslag op een vel bakpapier op een bakplaat. Zet 15 à 20 minuten in de oven.

About Chef

Marieke

Zot van eten. Zot van koken. Zot van Polle & zot van Ella. Minder zot van mijn gewicht. Maar we zijn op de goede weg. Sinds kort zot van schemaatjes. Of toch ...