• IMG_9037
  • IMG_9038
  • IMG_9040
  • IMG_9052

Kersenrotsjes

Kokosrotsjes met in het midden een kers.
Ik was een beetje sceptisch maar de combinatie is echt lekker.
Enkel oppassen dat je de rotsjes goed aandrukt, anders vallen ze uit elkaar bij het bakken.

Het recept is goed voor 8 rotsjes en is klaar in een half uurtje.

Bron: Kookboek “Tasty Sundays

 

Instructions

  • 1. Meng in een kom suiker en kokosrasp en spatel er de eiwitten onder.
  • 2. Maak met de vingertoppen kleine rotsjes rond de kersen en leg ze op bakplaat met bakpapier.
  • 3. Bak de koekjes 20 minuten in een voorverwarmde oven op 120° C.
  • 4. Verhoog de temperatuur naar 150°C en bak nogmaals 10 minuten tot de rotsjes lichtbruin kleuren. Haal voorzichtig uit de oven en laat afkoelen.

About Chef

Marieke

Zot van eten. Zot van koken. Zot van Polle & zot van Ella. Minder zot van mijn gewicht. Maar we zijn op de goede weg. Sinds kort zot van schemaatjes. Of toch ...