• IMG_2931

Kabeljauw uit de oven / tomaat / rijst

Klaar in geen tijd.
Ik vond het iets minder lekker met parmezaan dus de volgende keer denk ik het te proberen met een andere geraspte kaas.
En kleine trostomaatjes ipv gewone tomaten en deze naast de vis te laten garen ipv er koud bij te serveren.

Aan u de keuze!

 

Instructions

  • 1. Leg je stuk kabeljauw in een ovenschaal, kruid met peper en zout
  • 2. Rasp de parmezaan over je kabeljauw
  • 3. Zet water op voor de rijst en kook volgens verpakking
  • 4. Zet de kabeljauw in de oven voor 12 a 15 minuten - onder een hete grill
  • 5. Snij je tomaten in blokjes, pers je look en meng met de tomaat, kruid met peper en zout en overgiet met lekkere olijfolie. Laat zo marineren tot alles klaar is.
  • 6. Giet je rijst af.
  • 7. Dresseer alles op een bord. Smakelijk!

About Chef

Marieke

Zot van eten. Zot van koken. Zot van Polle & zot van Ella. Minder zot van mijn gewicht. Maar we zijn op de goede weg. Sinds kort zot van schemaatjes. Of toch ...