• IMG_5678
  • IMG_5686

Kabeljauw met mozzarella en tomaat

Een véél betere versie van de vis die ik eerder online zette met parmezaan en tomaat.
Deze is écht heerlijk. En evenzeer klaar in echt géén tijd.

Ik serveerde hem met zalige spaghetti met look en een chilipepertje.

 

Bron: Nina’s Dinner

Instructions

  • 1. Leg je vis in een ovenschaal. Kruid met peper en zout. En zet je water voor je pasta op. Verwarm je oven terwijl voor op 180 graden.
  • 2. Snij je tomaatjes en mozzarella in fijne schijfjes.
  • 3. Leg je mozzarella op je vis en daarna je tomaatjes. (je kan ook nog kleine trostomaatjes in je ovenschaal toevoegen als je graag extra groenten hebt)
  • 4. Strooi daar wat fijngesneden basilicum over en rasp er parmezaanse kaas over.
  • 5. Kook je pasta gaar volgens de aanwijzing op de verpakking.
  • 6. Zet je vis in de oven. Duurtijd is afhankelijk van hoe dik hij is, dus hou het in de gaten. Ik had een dunne vis en die zat er ongeveer een goeie tien minuten in.
  • 7. Giet je pasta af en doe een grote scheut zonnebloemolie in een pan. Laat deze warm worden en bak er je look en chilipeper in.
  • 8. Voeg je pasta opnieuw toe en roer goed. Voeg nog wat rasp van je citroenschil toe en peper en zout en op het laatste nog wat fijngesneden basilicum.
  • 9. Serveer met je vis. Smakelijk!

About Chef

Marieke

Zot van eten. Zot van koken. Zot van Polle & zot van Ella. Minder zot van mijn gewicht. Maar we zijn op de goede weg. Sinds kort zot van schemaatjes. Of toch ...