• IMG_3093
  • IMG_3102

Havermout / blauwe bes / framboos

Wie ziek is moet zichzelf goed verzorgen.
Alleen hebt ge dan geen zin om nog eens ik-weet-niet-wat in de keuken te staan fabriceren.
Havermout is supermakkelijk, lekker warm én op 1 – 2 – 3 gepimpt met alles wat je lekker vindt.
(en gezond! dat ook)

Je kan nog altijd afwerken met verse munt als je dat in huis hebt.

 

 

Instructions

  • 1. Verwarm 180 ml melk tot ze kookt
  • 2. Voeg de havermout toe, laat het mengsel koken en roer 2 minuutjes tot de havermout de melk heeft opgenomen
  • 3. Giet in een kom, strooi er je fruit bovenop en besprenkel met honing

About Chef

Marieke

Zot van eten. Zot van koken. Zot van Polle & zot van Ella. Minder zot van mijn gewicht. Maar we zijn op de goede weg. Sinds kort zot van schemaatjes. Of toch ...