• IMG_4551
  • IMG_4564
  • IMG_4570
  • IMG_4571

Gehaktballetjes van Donna Hay

Heerlijke gehaktballetjes, recht uit je oven. Dit recept vergt weinig moeite en geeft je toch veel smaak. Comfortfood van de bovenste plank, naar een recept van Donna Hay.
Niemand in je gezin die dit niet zal lusten!

Instructions

  • 1. Meng je gehakt met het ei, paneermeel, eventueel wat verse groene, fijngesneden kruiden, peper en zout. Naar eigen smaak.
  • 2. Rol gelijke balletjes.
  • 3. Bak de balletjes rondom rond aan in wat olijfolie. Ze moeten niet gaar zijn.
  • 4. Schik je balletjes in een ovenschotel. Leg de tomaatjes, de mozzarella bolletjes en de olijven ertussen.
  • 5. Kruid eventueel nog wat bij met zwarte peper, oregano,... en besprenkel met een beetje olijfolie.
  • 6. Zet het gerecht in de oven voor ongeveer 20-25 minuutjes op 200° C.
  • 7. Werk af met basilicumblaadjes en serveer met een salade, pasta, of rijst.

About Chef

Marieke

Zot van eten. Zot van koken. Zot van Polle & zot van Ella. Minder zot van mijn gewicht. Maar we zijn op de goede weg. Sinds kort zot van schemaatjes. Of toch ...