• IMG_8566
  • IMG_8568

Frisse scampi met koriander, chili en citrus

Een ideaal zomergerechtje!
Je eet het met een stukje gegrilde ciabatta, een frisse salade, of gewoon met rijst, pasta of noedels.

Bron: VTM Koken

Instructions

  • 1. Pel en snij het teentje look fijn. Pel de scampi en haal er het darmkanaaltje uit. Dep ze goed droog. Snij het chilipepertje fijn. Pluk blaadjes koriander en trek zestes van limoen en citroen.
  • 2. Warm wat olijfolie in een brede pan, voeg de look toe en daarna de scampi. Voeg vervolgens ook de chilipeper toe. Kruid met peper, zout en currypoeder.
  • 3. Als de scampi bijna gaar zijn, voeg je de zestes toe. Werk op het einde af met de korianderblaadjes. Serveer met rijst.

About Chef

Marieke

Zot van eten. Zot van koken. Zot van Polle & zot van Ella. Minder zot van mijn gewicht. Maar we zijn op de goede weg. Sinds kort zot van schemaatjes. Of toch ...