• IMG_7611

Florentines

Hoogstwaarschijnlijk het makkelijkste koekje dat ik ooit bakte.
En het oogt nog eens fancy ook. Dus je kan het perfect serveren op een high tea en er dik mee scoren.

Het recept haalde ik bij TastyHealthyCooking. Een blog met een paar lekkere stoofpotjes die ik binnenkort wil uittesten. Dit recept maakte ik voor de foodblogswap van april.

En niet te vergeten, de amandelschaafsels komen van bij sportsnuts.be. Netjes aan huis geleverd! 🙂

Instructions

  • 1. Meng alle ingrediënten goed samen in een kom.
  • 2. Leg hoopjes op een vel bakpapier op je bakplaat. Druk deze plat met de bolle kant van een vochtige lepel (zo dun of dik / groot of klein als je zelf wilt).
  • 3. Bak ze in je oven op 170 graden tot ze mooi gekleurd zijn.

About Chef

Marieke

Zot van eten. Zot van koken. Zot van Polle & zot van Ella. Minder zot van mijn gewicht. Maar we zijn op de goede weg. Sinds kort zot van schemaatjes. Of toch ...