IMG_2766

Feta met tomaat

Van de lieve Pascal Naessens! En ook terug te vinden in haar nieuwe boek!
Supermakkelijk en superlekker.
Ideaal aperitiefhapje als je, net als ik, gewoon graag bij je bezoek zit. ๐Ÿ™‚

IMG_2766IMG_2769

Instructions

  • 1. Snij je tomaatjes doormidden
  • 2. Leg ze in een ovenschaal dicht tegen elkaar
  • 3. Kruid met peper en zout en tijm en rozemarijn (rijkelijk)
  • 4. Giet hier voorzichtig olijfolie over zodat de kruiden goed bedenkt zijn
  • 5. Zet 15 min in een voorverwarmde oven op 180 graden
  • 6. Snij je feta in blokjes en prik hier telkens een warm tomaatje op
  • 7. Klaar!

About Chef

Marieke

Zot van eten. Zot van koken. Zot van Polle & zot van Ella. Minder zot van mijn gewicht. Maar we zijn op de goede weg. Sinds kort zot van schemaatjes. Of toch ...