• 12507208_1036158373108539_9063627984606069113_n

Basisrecept voor een heerlijk, failproof cakeje

Dit is een perfect basisrecept voor een failproof cake.
Kan gewoonweg niet mislukken en je kan combineren met wat je maar wil!
Het is daarnaast gewoon nog eens een héél erg lekker cakeje, makkelijk te bewaren voor een dag of 3 (goed verpakt) en ideaal traktatiemateriaal. 🙂

Instructions

  • 1. Giet je gecondenseerde melk in een kom en klop er 1 voor 1 de eitjes onder. Voeg pas een nieuw ei toe als het vorige helemaal opgenomen is.
  • 2. Mix daarna de boter in het deeg tot het helemaal opgenomen is.
  • 3. Tenslotte voeg je je zelfrijzende bloem toe en meng tot er geen klonters meer in het deeg zitten.
  • 4. Vet je bakvorm in en bestrooi licht met bloem.
  • 5. Giet je deeg in de vorm en bak (voor een grote vorm) ongeveer 35 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden. Of tot een prikker er schoon uitkomt. Iedere oven is anders! Kleine vormpjes zoals die van mij bak je een tiental minuten.
  • 6. Laat even afkoelen voor je ontvormt en werk af met poedersuiker of wat je maar lekker vindt! Smakelijk!

About Chef

Marieke

Zot van eten. Zot van koken. Zot van Polle & zot van Ella. Minder zot van mijn gewicht. Maar we zijn op de goede weg. Sinds kort zot van schemaatjes. Of toch ...