• IMG_2908
  • IMG_2915
  • IMG_2899

Aziatische zalm met rijstnoedels

Ik nam dit recept en pimpte het nog een heel klein beetje.
De gemarineerde zalm vond ik superlekker, net als de rijstnoedels.
Van de groene groenten was ik dan weer minder fan.
De volgende keer ga ik het maken met een andere combinatie.
Maar probeer het zeker zelf eens uit of verzin zelf een andere groentenmix!

Smakelijk!

 

 

(Bron: Lieziepeasy)

IMG_2915

Instructions

  • 1. Meng alle ingrediënten voor de marinade
  • 2. Snijd de zalm in blokjes en laat een kwartiertje marineren in het sinaasappel-mengsel
  • 3. Kook intussen de rijstnoedels gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking
  • 4. Verwarm de wok op middelhoog vuur
  • 5. Schep de zalm uit de marinade (bewaar deze voor later), en bak ze kort en krachtig aan alle kanten (doe dit niet te lang zodat je zalm niet droog wordt)
  • 6. Schep uit de wok
  • 7. Roerbak de peultjes en asperges in enkele minuten beetgaar
  • 8. Serveer de groentenwok met de zalmblokjes en rijstnoedels
  • 9. Garneer met de pijpajuin, stukjes pinda en verse koriander

About Chef

Marieke

Zot van eten. Zot van koken. Zot van Polle & zot van Ella. Minder zot van mijn gewicht. Maar we zijn op de goede weg. Sinds kort zot van schemaatjes. Of toch ...