Jingle all the way, hier zijn we met give-away 2!

 

13528284_NS_Grill_pan_Energy

Er zijn zo van die mailtjes waar je helemaal blij van wordt.
Beka Cookware zorgde een paar weken terug voor zo een happy mail in mijn inbox.
En niet alleen ik word er blij van, het is ook de bedoeling dat jullie er blij van worden.
Ik mag dankzij hen gewoon een zalig goede grill-pan weggeven.
Voor onder uwen kerstboom.
Een cadeautje voor jezelf.

Ik testte de pan uit met deze 2 gerechtjes:
Gegrilde Scampi / kruidensaus (een perfect voorgerechtje of hapje voor de feesten trouwens)
Couscous met gegrilde merguez

IMG_3505 IMG_3725

 

 

 

 

 

 

Deze grillpan is echt een must-have in je keuken!
Om te beginnen past ze op ieder kookvuur, ze wast af als was het niets (handig voor mensen zoals ik die het tijdperk van de vaatwas nog steeds niet hebben betreden) en ze doet waarvoor ze dient, ze grilt al uw vis, vlees en groenten in een wip!
Het grootste pluspunt? Haar gewicht. Ze is makkelijk hanteerbaar. Wat van mijn andere grillpannen niet gezegd kan worden.

Niet overtuigd?
Nog meer info vind je op hun facebookpagina
En nog héél wat lekkere receptjes op ikkookmetbeka.be

Jij kan deze pan winnen en je hoeft er niet eens veel voor te doen (maar uiteraard wel een heel klein beetje):

– Like mij op facebook
– Deel deze post op je eigen wall (zorg dat je de post deelt met iedereen zodat ook ik kan zien of je hem effectief hebt gedeeld)
– Vertel me wat jij zou klaarmaken met deze grillpan en doe dit in een reactie onder deze blogpost.

En wie weet ben jij wel diegene die de Beka grill-pan onder zijn kerstboom mag leggen.
(uiteraard een nieuw exemplaar, niet deze die ik reeds gebruikte, want die geef ik niet meer af) 😉

Alvast heel veel succes!

28189-beautiful-christmas-tree

 

 

 

 

25 Responses to Jingle all the way, hier zijn we met give-away 2!

 1. Ansofie 20 december 2014 at 12:44 pm #

  Super, deze pan wil ik wel in mijn keuken. Ideaal om te gebruiken op onze nieuwe kookplaat. Ik zou er tonijn steak mee maken. Omdat dit de enige vis is, dat mijn man lust ( zo één keer op een jaar). Kerst lijkt me hiervoor de ideale gelegenheid.

 2. laura de la marche 20 december 2014 at 12:53 pm #

  Oh eindelijk de ideale pan om onze tonijn deftig in klaar te maken!

 3. Melissa 20 december 2014 at 1:16 pm #

  gegrilde steak! Hier moet er af en toe rood vlees op het menu 😉

 4. Eva 20 december 2014 at 2:30 pm #

  Ik zou er zalmfilet met groene asperges in klaar maken, klinkt heerlijk!
  En als ik de grilpan niet win, dan was dit een goed geheugensteuntje dat ik eens moet investeren in een deftige grilpan!

 5. Ine 20 december 2014 at 2:35 pm #

  Om eerlijk te zijn, weet ik nog niet wat ik er mee zou klaarmaken. Maar ik kocht enkele weken geleden een nieuw kookboek (‘Jeruzalem’ van Yotam Ottolenghi) en daar staan ongetwijfeld een paar lekkere dingen in waarvoor deze pan goed gebruikt kan worden.

 6. Heleen 20 december 2014 at 2:45 pm #

  Euhm, omdat grillpannen zó 2015 zullen zijn.. 😉

 7. fabie 20 december 2014 at 2:56 pm #

  dit lijkt me dé ideale manier om gezonder door het leven te gaan 😉
  bedankt voor de info !!!!!

 8. melissa 20 december 2014 at 4:07 pm #

  1. Omdat ik ging grilpan heb
  2. Zodat ik eindelijk eens gegrilde courgettes of gegrilde pompoen kan proberen.

 9. Ellen 20 december 2014 at 4:32 pm #

  Ohhh zou super zijn om vanaf januari te gebruiken bij het verliezen van enkele kilootjes 🙂 !

 10. Chantal 20 december 2014 at 5:44 pm #

  Dit is de pan waarin ik mijn tonijnsteaks zou willen grillen. Want tonijn is een luxeproduct en verdient een pan om “u” tegen te zeggen. Marieke je hebt me alvast kunnen verleiden. Vraag is: “zal ik deze edele vis binnenkort in deze grillpan kunnen bereiden ?” En vervolgens met rijstnoedels en een Thaïse dressing aan mijn gasten kunnen serveren. In alle geval het is de moeite waard om te proberen. Happy Christmas Holidays

 11. Isolde 20 december 2014 at 6:22 pm #

  Ikzelf? Dat weet ik nog niet helemaal. Maar mijn lief zou er zeker iets fantastisch in maken, om mij te verwennen na alweer een erg lange werkdag. Italiaanse gegrilde groenten met kaas misschien? Voor hemzelf wellicht een biefstukje …

 12. SLB 21 december 2014 at 8:24 pm #

  Lamskotletjes, aubergine, courgette, zalm, tonijn, scampi, Rubia Galea, konijn, spek, kipfilets, Forel, paprika zalm … de lijst dingen die je op een goede grillpan kan klaarmaken is eindeloos! Die van mij is in elk geval aan vervanging toe en dan zou zo een topmodel wel mooi staan op ons vuur.

 13. Ann-Sophie 22 december 2014 at 7:06 pm #

  Het voorgerecht voor oudejaarsavond: de gegrilde coquilles met champagnesabayon, zouden zoveel lekkerder zijn klaargemaakt in deze pan 🙂

 14. Elien 23 december 2014 at 6:05 pm #

  gegrilde groenten, want helaas geen grillpan/plaat!! En dat receptje dat jij maakte, met die scampi’s!

 15. Ine 23 december 2014 at 6:40 pm #

  Ik heb ooit als impulsaankoop een mini-grillpannetje gekocht. ideaal voor mij alleen.
  helaas (ik bedoel GELUKKIG) ben ik dit jaar een man tegen gekomen en ik wil altijd indruk op hem maken met mijn kookkunsten, vooral om te tonen hoe lekker groenten zijn.
  een gratis grotere grillpan (kijk eens wat een alliteratie!) zou dan ook welkom zijn (-:
  het eerste dat ik zou maken zijn gegrilde aubergines met een heerlijk tahini-bladpeterselie dressingske (-:

 16. Lieve 23 december 2014 at 9:43 pm #

  Ik zou wel eens je gegrilde scampi’s willen proberen. Dat kan natuurlijk alleen in identiek dezelfde pan hé 😉

 17. Kathleen 23 december 2014 at 11:13 pm #

  Te druk bezig met het kerstmenu waardoor ik dit bijna vergeten was; dat zou jammer zijn!
  Ik zou gegrilde sint-jakobsvruchten met een slaatje van jonge spinazie e een crumble van hazelnoten en sesam maken. Zou perfect smaken met zo’n pan :-).
  Heerlijk!

 18. Paul 24 december 2014 at 10:31 am #

  Ik ben dol op gegrilde halloumi, een recept als http://onno-indekeuken.blogspot.nl/2011/07/salade-met-halloumi-en-gegrilde.html

 19. Naomi 24 december 2014 at 12:45 pm #

  ♥Ik zou er een heerlijke groentenschotel in grillen!

 20. lut 24 december 2014 at 4:30 pm #

  Jouw thais gemarineerde steak zou ik klaarmaken. Ziet er super lekker uit.

 21. Debbie Andries 24 december 2014 at 4:53 pm #

  Ik ben een vleesliefhebber en ik vind gegrild vlees toch wel het lekkerste. Aan de smaak valt niet te tippen! Mijn ouders hebben een grillpan… daarom spreek ik toch een beetje uit ervaring! 🙂
  Zelf heb ik nog geen grillpan, maar ik zou er heel graag eentje willen… om voornamelijk steaks en brochettes te bakken…. en nieuwe dingen uit te proberen!

 22. Dominique Van den Hove 24 december 2014 at 4:57 pm #

  Al super lang op zoek naar een goeie grillpan!! Heb er ondertussen al 2 versleten van de IKEA, ze gaan maximum een jaar mee en dan begint het bovenste laagje af te bladeren 🙁 Waarom ik zo van grillpannen hou? Omdat grillen gezonder is en bovendien lekker!

  Kan niet wachten om er een lekker stukje vlees, vis en bovendien heerlijke groentjes mee klaar te maken!! Op deze 2 super gerechtjes http://www.een.be/programmas/dagelijkse-kost/recepten/bladerdeegtaartje-met-geroosterde-groenten en http://www.een.be/programmas/dagelijkse-kost/recepten/lasagne-met-gegrilde-groenten heb ik mijn vorige pannen versleten

  • Marieke 26 december 2014 at 9:26 am #

   Dag Dominique!
   Jij hebt de grillpan gewonnen!
   Proficiat!

 23. Maria 24 december 2014 at 7:02 pm #

  Leuke giveaway!
  Mijn eerste gerecht zouden scampibrochettes zijn! Lekker met ananas of mango en rijst, of met een slaatje en frietjes… Hiermee scoor je altijd! Ik duim alvast voor dit leuke kerstcadeau! 🙂

 24. Anne Marie Janssens 25 december 2014 at 7:47 pm #

  Hoi hups hoi
  Hier is er eentje, die ook zot van eten is, aan het typen.
  Ik zou volgend recept maken ‘PENNE MET GEGRILDE GEHAKTBALLETJES EN BROCOLLI’ (http://www.een.be/programmas/dagelijkse-kost/recepten/penne-met-gegrilde-gehaktballetjes-en-brocolli) van Jeroen Meus. Ik kan het geluid van de balletjes al horen wanneer ze in de grillpan gaan. Oooh yeah het leven kan goed zijn.
  Geniet van het leven en het lekker eten!
  Groetie,
  Anne Marie.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.