Het leven zoals het is: woensdagen.

10906163_837379832986395_4994886587847241362_n

 

Eerst was er mijn veeeel te vroege wekker Ella. Met kleine oogjes een flesje maken dus. Flesje geven, badje in, kleertjes aan. Dan was er tijd om snel een wasje in te steken, koffie te zetten en te proberen negeren dat ik na eindejaarsweken vol overdaad vandaag terug mijn eerste weegdag had. Dus ik besloot om dan maar te bakken. Tegenstrijdigheid alom. Chocolate chip cookies! Ideaal want dat deeg moet enkele uurtjes in de koelkast rusten.
Daarna was mijn keuken een stort en mijn dochter aan het trunten dus ik liet de keuken voor wat hij was en speelde met Ella en haar nieuwe geluidenboerderij. Die boerderij maakt zo enge geluiden dat ze instant stil was. Of toch voor 10 seconden.
Tranen tranen tranen.
Dus alle andere buren ook wakker.
Daarna was ze moe en viel ze in slaap.
Alle andere mensen begonnen aan hun dag. Hoogstwaarschijnlijk ook met kleine oogjes. Mijn keuken nog steeds een stort. Ik besloot dan maar met een bang hart om toch op de weegschaal te staan. Maar de wasmachine gaf het signaal dat mijn wasje klaar was dus ik vond dat toch iets belangrijker. Kuch.

Was opgehangen.
Keuken beetje opgeruimd. Koffie in de kan gegoten.
Tanden gepoetst en onder de douche gesprongen.
Aangezien ge dan toch kleerloos zijt hebt ge uiteindelijk geen enkel excuus meer om niet op die weegschaal te gaan staan.
+600 gram. Oef.
Dat valt dan uiteindelijk nog mee voor 3 weken extreme overdaad.
We vliegen er dus weer in.

’t is 9u15.
Ella is terug wakker.
Ik dronk een halve tas koffie en ben klaar voor de rest van de dag.
First stop: Aziatische supermarkt.

Nog op de planning;
De koekjes bakken, afstoffen, stofzuigen, dweilen (de laatste keer, vanaf volgende week komt de poetsvrouw. Hemel op aarde!), Ella entertainen, administratie, thais koken, strijken (haha. alsof me dat zal lukken), nog een wasje insteken, en koffie koffie koffie…

Ik denk dat dat het was.
Hoeveel uren zou ik vandaag tekort hebben? 😉

 

4 Responses to Het leven zoals het is: woensdagen.

 1. famizo 11 januari 2015 at 12:07 am #

  Oow die hahaha heb ik ook met strijken. Das echt het onbelangrijkste als je een kleintje hebt. Ben benieuwd wat je allemaal bakt want ik ben eem bakkluns.

  • Marieke 19 januari 2015 at 10:28 am #

   Strijken vind ik het rottigste ter wereld.
   Ik ben ook geen extreem bakwonder dus ik probeer vooral dingen uit die doenbaar zijn.
   Nog een hele reeks op mijn to do dus er volgen nog een hoop recepten de komende weken/maanden die vrij failproof zijn 🙂

 2. Anniek Chiau 20 januari 2015 at 4:50 pm #

  Beste Marieke,

  Wat een leuke blog heb je….doe zo voort;

  Tot blogs

  Anniek van Cuberdon & Macaron

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.